Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz LonGleY #21280 üzenetére

    "ellavírozgatnak"? Az milyen céges stratégia? Szerinted manapság hogyan tud megmaradni erős piaci versenyben egy "lavírozgató" cég? Ne csináld már, ezt te sem gondolhatod komolyan. "Lavírozgatással" nem lesz valamiből "komoly produktum", nem is beszélve arról, hogy a nagy "lavírozgatás" közepette igen komoly felhasználóbázis-vesztés történhet, ami már a "lavírozgatás" értelmét és a cég létét, túlélési esélyeit is hosszú távon fenyegetheti.

    "El tudom képzelni azt az álláspontot, miszerint nem az örökölt Opera fanok a lényeges szempont az egészben, hanem a kifejlődő termék, ami majd esetleg újra nevet szerezhet magának. Kellemetlen helyzet, de ebből kell kihozni a legjobbat (tudom, pont ezt nem látjátok benne, de én maradnék optimista)."
    De könyörgöm. Nem tűnt még fel, hogy több, mint fél éve (!!! :Y Ez most engem is meglepett, de nézd meg, pl. ez a hsz. mikor született, amikor írtuk többen a kritikus megjegyzéseket első tapasztalatként:
    http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_19118-19118.html
    (aztán még itt a hír Pengétől) - durva, hogy múlik az idő, és mióta "lavírozgat" az Opera :U :W)
    pontosan ugyanezeket a frázisokat puffogtatjuk, felváltva, egyszer mi gyanakszunk erre a valószínűsíthető üzletpolitikára (ti. hogy nem az advanced userek a cél, hanem a khmm, mondjuk úgy, hogy kevesebb igénnyel rendelkező felhasználók), egyszer te mondod ugyanezt, egyszer más, és mire jutottunk azóta? Komolyan, összeszámoltad már, hogy milyen ÚJ feature-öknek tudsz igazán örülni az ablak+címsoron felül (kb. ez volt eleinte), ami újdonság, és mi minden van, ami teljesen alapvetően elvárható lenne, mivel még egy Chrome-nak is magasabb a szintje bizonyos testreszabhatóságok/szolgáltatások terén? Természetesen utóbbi a nehezebben összeszámolható, amit már régen meg kellett volna csinálniuk. Most mit látunk? Még a Developer-változatban sem sikerült az állítólagosan már nem tudom, mióta fejlesztgetett könyvjelzős funkcionalitást sem megkapni, de nemhogy a description, nick és egyéb mezők nincsenek kész, amik a régi funkcionalitást idézik, hanem még a Ctrl+D hatására könyvtárat sem lehet választani a könyvjelzőnek. Ez már egyszerűen a nevetséges kategória, mintha valami kretének lennének a szoftverfejlesztők. Ne csináljunk már úgy, mintha ez ilyen mértékben összetett probléma lenne (egy nyomorult fastruktúráról van szó, meg néhány kiegészítő funkcióról!!), hogy hónapokig kelljen rajta mereszteni a seggüket. De ez csak egy a sokból.
    Igazából te is csak beszélsz a nagy semmiről, tök feleslegesen lépsz fel az "ördög ügyvédjeként", írogatod nap mint nap, hogy optimista vagy és reménykedsz már hónapok óta, én is csomó ideig reménykedtem, de már kezdem egyszerűen elveszíteni a türelmemet, mert ez már vicc. Nagyon hiányolom az Opera régi funkcionalitását, de mégis kitartok az Opera mellett, és ezt az újat, a Blink-alapút használom a napi böngészésre, tehát képes voltam kompromisszumokra, de kezdem unni, hogy a nagy semmi van már egy csomó ideje. Hallottál az elmúlt hetekben érdemi újításról az Operában? Na ugye.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák