Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #21752 üzenetére

    (Most ezt kivételesen Firefox alól írom, különben nem tudnék feltölteni új képet a korábban említettek miatt... fasza...)

    Még egy rettentő idegesítő bug (remélem legalábbis, hogy nem feature...):
    annyi keresőmotorom van már, hogy nem fér el a kijelölés-jobbklikk-"Search with"-menü lenyílójában, ezért azt görgetni kell (egérgörgővel vagy billentyűzet fel/le gombjával, esetleg az alul/fölül lévő bekarikázott nyíllal):

    Opera > right click Search with menu scrollable

    nos, görgetek egérgörgővel, épp megtalálom, ami kell, kattintanék rá, de amint megmozdítom az egeret, máris visszaugrik a görgetett menü az előbbi pozícióba. Remek, képtelenség kiválasztani simán egérrel a kívánt elemet. Csakis billentyűzettel lehet odavinni a megfelelő pozícióba a kijelölést.

    Ezt is tesztelhetné valaki, akinek friss Operája van, és ennyi keresőmotorja, előre is kösz.

    Egyébként most jó ideig megint a Google Chrome-ot használtam, nem nagyon követtem, mi van az Operával (bár a topicot nézegettem, hátha jön komment újításról), és szánalmasnak találom, hogy még mindig nem sikerült SEMMIT sem előrelépni könyvjelző ügyben, és más jelentős ügyekben sem. Mi történik? Tényleg ennyiben marad a könyvjelző-kezelés, ezt sikerült összehozni ennyi idő alatt? Gratulálok, Opera. Továbbra is topogtok egyhelyben, mint egy balf@sz, újításokat nem látni, csak újabb bugokat. És igen, Developerben ez nem meglepő, de szeretném, ha úgy kellene találkoznom a bugokkal, hogy közben látok bármi érdemi újítást is.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák