Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz fatal` #21767 üzenetére

    "Kérdezd meg a Googlet, a Chrome sem tudja ezt."
    Vágom, de a Chrome-ban legalább van könyvjelző-kezelés. :DDD Amúgy a Chrome-nál sem nagyon értem, miért nincs ilyen lehetőség. Biztos az lenne az indok rá, hogy összezavarná Vér Istvánt. Egyébként programozási tekintetben nevetségesnek tűnik az egész probléma.

    "Tud valaki olyan kieget a rókához, mint a 12.xx-hez a HotkeyBB?"
    A Prohardveren a billkombók beállítása működik a Prohardver! Eszközök Operára erőltetésével (működik az újban, bár most nálam a Developer 20.0.1380.1 verzióban az extension gombjára kattintva sajna már nem jönnek elő a privátok például, eddig jó volt, az eggyel ezelőtti devben; igaz, erre a mostani devre nem szabad alapozni kábé semmit, akkora egy rakás szar). Erre most ezt használom.
    dqdb userJS-ét meg kéne próbálnod működőképessé tenni a mostani verzióban is.
    Egyébiránt épp készítgetek szép lassan (vizsgák közben) egy WYSIWYG-szerkesztőt a Prohardver textarea-jához (extensionként). Az kezelni fogja természetesen a hotkey-ket is, beállíthatóra tervezem, mint a PH! Eszközöknél.. Nem tudom, hány embert fog egyáltalán érdekelni, engem igen. :D

    Szerk.: ja, bocsánat, most fogtam fel, hogy odaírtad, hogy "Ide a PH-hoz találtam scriptet, de jó lenne, ha más oldalon is működnének a billentyűkombinációk.". Akkor tárgytalan, általánosan jól működőt nem ismerek.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák