Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz lck #24008 üzenetére

    Lehet, hogy szebb, szerintem is jobban néz ki, de mégsem használom, mert jelen állapotában közel használhatatlan számomra. És a jelenleg nagyobb tudású régi is igen messze van az Opera 12-ben találhatótól.

    De legyen konkrét példa is a mostani állapot ellen. Vegyük az alábbi képet, ahol a PH főoldala, a PH fóruma, a Mobilarena főoldala, az IT café főoldala és a Logout főoldala szerepel. Találós kérdés: milyen sorrendben szerepelnek az oldalak a képen?

    Azt nem kérdezem meg, hogy a Mobilarena hogyan lett lila, amikor konkrétan az a szín nem is szerepel az oldalon, bár a PH pirosa is kétséges, de az legalább a designban szerepel, csak nem hangsúlyosan.

    Letisztultabb: szerintem is igen, áttekinthetőbb: a fenti példa alapján nagyon nem, egységesebb: nagyon nem, hiszen egy lapcsalád 5 ikonja kétféle stílusban jelenik, és addig a felület sem lesz egységes szerintem, amíg a könyvjelzőkkel nem olvasztják össze. Persze ízlések és pofonok, ez igaz.

    A legjobb megoldás lenne az új gyorshívó helyett annak teljes kukázása, a könyvjelzők további felturbózása UX szinten, majd kijelölni egy gyorshívó mappát a hierarchiában, és az nyílna meg gyorshívó gyanánt.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák