Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #24698 üzenetére

    "Nem értelek. Számomra a Ctrl+F12->Advanced->Keyboard ugyanolyan érthető volt, mintha egy linket kapnék, ami egyenesen oda visz."
    Én meg téged nem értelek, hogy mit nem lehet ezen felfogni, de az a még jobb, hogy mint oly sokszor, most is saját magadnak mondasz ellent, ha rákeresel a topicban a saját felhasználónevedhez tartozó - régi motorra vonatkozó - "opera:config"-találatokra, akkor fellelhetsz egy párat, amiben úgy tűnik, valamiért mégis csak jónak találtad az egyenesen a vonatkozó beállításhoz vivő URL-eket, pl. itt vagy itt vagy itt vagy itt, stb. vajon miért gondoltad úgy, hogy a hosszas elmagyarázás helyett sokkal gyorsabb bedobni egy URL-t? Annyira mókás, amikor valaki csak azért vitatkozik, hogy lehetőleg ellentmondjon, aztán kiderül, hogy valójában egyetért a másik féllel, csak szereti ezt az öncélú csakazértisellentmondok-vitákat. Számtalanszor estél ugyanebbe a hibába.
    Egyébként eléggé le vagyok döbbenve azokon, amiket mostanában írsz, kicsit az az érzésem, mintha egy skizofrén személlyel beszélgetnék, régen is imádtál vitázni, de nem tűnt úgy, hogy alapvető tudásbeli hiányosságaid vannak az internet működéséről, nem keverted ilyen durván a szezont a fazonnal, egy témáról tudtunk úgy beszélgetni, hogy nem éreztem úgy, mintha a falnak beszélné(n)k, mintha a logikus érvek és magyarázatok bármiféle hatás nélkül lepattannának, nem tudom, mi történt nálad, amik miatt ez megváltozott.

    "Úgy, ahogy anno az internet hőskorában, amikor 32MB RAM-mal felszerelt gépekkel is lehetett netezni?"
    Sőt, a lyukkártyás adatfeldolgozás idejében még ennyi sem kellett!
    Ma meg már mindenki sokgigabájtos pendrive-okkal szaladgál, ahelyett, hogy megelégednénk a 8"-es floppy-kkal! Botrány!

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák