Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok!

    Invitelnél vagyunk Kisvárdán, a modem D-Link 360R, 2 hónapig működött minden, de ezen a hétvégén szarakodik a hálózat. Először azt hittem, router gond, de modemre kötve se javult meg teljesen.

    Úgy megy most a dolog, hogy modem, új kapcsolat létrehozása, adatok megadása, majd csatlakozás, és megy a net. Bontás után újracsatlakozás, megy. Bontás, újra, megy. Még egyszer már nem sikerül, WAN-hoz nem tud csatlakozni, távoli gép nem válaszol. Újra, semmi. Újra, semmi. Aztán egyszer csak jó lesz. Van olyan is, hogy netezek egy ideje, majd az új weblap nem tölt be, keresi a helyet, majd alaphelyzetbe áll. Onnantól nincs net 1 percig mondjuk, aztán visszajön. Gép újraindít, csatlakozás, WAN-hoz ugyan most kapcsolódik, de a felhasználói név és jelszó ellenőrzése már nem megy, távoli gép nem válaszol. Néhány próbálkozás, aztán menni fog. Ha új kapcsolatot hozok létre, az is mondjuk 3 csatlakozásig tökéletes (de az is lehet, hogy elsőre sem jó már), aztán ugyanez lejátszódik. Néhány próbálkozás, és egyszer csak csatlakozik. Szóval teljesen kiszámíthatatlan...

    Mi lehet a gáz? Szolgáltató? Modem? Egyik sem? Én nem értek a hálózatokhoz, lécci segítsen valaki!

    Szerk.:
    Legutóbbi újraindítás után a hálózati kártya hálózati címlekérése eltartott vagy 10 másodpercig, pedig ez általában azonnal megtörténik. Ez mit jelezhet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák