Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Helló!

    Edimax BR-6104K Broadband Router-em van
    [link]
    [link]
    [link]

    [kép]
    [kép]

    ;)
    http://prohardver.hu/cikkek/2005-04-15/internetmegosztas_edimax_routerevel/

    Lenne pár dolog amivel nem vagyok tisztában teljesen.

    ADSL kapcsolatom van, és megy szépen a net, de nem tudom, hogy a DNS szolgáltatótól kapott kézikönyvecskében szereplő DNS-t megkell e adni, vagy felesleges?

    A másik kérdés, hogy Battlefield 2142 illetve Battlefield 2-vel szoktam játszani, a tom hardware-ben van részletezve, hogy a portokat
    ''A BR-6104K legnagyobb erőssége a tűzfala. Az SPI kikapcsolható, a WAN ping pedig blokkolható. Az Application Layer Gateway (alkalmazás-rétegbeli átjáró) támogatása néhány meglévő alkalmazásra vonatkozik (például a Starcraft és a Quake 3 játékokra beállítva, így ez a funkció inkább a múltból maradt). A tűzfal a NAT-ot is engedi kikapcsolni, s ismeri az elterjedt támadásokat is, mint a Ping of Death, a SYN flood, és a port scan is.


    A BR-6104K adminisztrációs felülete

    Az UPnP alapból le van tiltva, de engedélyezhető, s a statikus és a triggerelt port forwarding is elérhető. A statikus 20 egyedülálló portot enged beállítani (külön publikus és privát port-beállításokkal), illetve 20 tartományt, TCP vagy UDP protokollal (vagy mindkettővel). A triggerelt változat 19 tartományt támogat (TCP, UDP vagy Mindkettő).

    Az eszköz külön naplózza a rendszer- és a biztonsági eseményeket, így ezeket könnyen meg lehet különböztetni. A naplókat elmenthetjük, de e-mailezni nem tudunk. Az új üzenetek itt is a lista aljára kerülnek.

    ''

    statikus és triggerelet formában lehet engedélyezni neki, szóval melyikkel kell?
    [link]

    ezt a listát engedi módosítani, és egyedileg testreszabni?

    az uPNP-t alapból jól van letiltva ugye?

    itt nyitottam neki egy topicot, mert a képeket ez a fórum nem jelenítette meg, szóval ha könnyebb nektek úgy segíthettek aez alapján is ;)

    [link]


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák