Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Sziasztok! Érdekes hiba jött elő nálunk, amire a szolgáltatós szerelők (3 volt itt ma) sem talált magyarázatot és megoldást sem. Kimértek mindent...

    A hiba - Este kezdődött, 10-15 percenként elment a net, majd magától ok lett és ezt nappal is folytatta, de akkor már egy másik gép volt használva a házban. Feltűnt, hogy nem egyszerre szakad meg a net a gépeken, hanem minden eszközön máskor. Egyiken kiírja nincs net, közben a többin jó.
    Nálam 1 napja magától megjavult, de a lenti gépet továbbra is dobálja le. 1 percig nincs net, majd magától jó lesz. Kijöttek a szerelők és több, mint 1 óta alatt nem szakadt meg a net. Amint elmentek újra elkezdte. :\ Hétfőn jönnek vissza.
    A gépek Wifin vannak, 100% és 80% teljesen jó térerő már évek óta minden ua. Próbáltam azért másik csatornákat, de a lenti gépet továbbra is ledobálja. Rákötöttük ideiglenesen kábelre, azzal még eddig nem jött elő hiba.
    Lehetséges, hogy egy Router úgy megy tönkre, hogy így ledobálja fél percre az eszközöket miközben a térerő, net sebesség stb rendben van? :F Nincs túlterhelve, egyszerre max 2 eszköz szokott aktív lenni.

    ui: Alapból is minden nap 1-2-szer meg szokott szakadni a net különböző időpontokban. Sokszor cserélték már az eszközt is, de ua. Most viszont így 10-15 percenként durva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák