Új hozzászólás Aktív témák

  • Remov

    aktív tag

    Sziasztok. Bár nem valószínű, hogy valaki tudna segíteni, de azért a remény még bennem él :D

    Mivel rendkívül minőségi a vezetékes internet az albérletben (Innen is gratulálok a Telekomnak a 30 Mbit/sec -es előfizetésükhöz Debrecen belvárosában 5900ért :U), így vettem egy korlátlan mobilnet csomagot és egy 5Gs router. Pillanatnyilag a router az erkélyen pihen és rázártam az erkélyajtót, mivel a lakásban elég gyatra az 5G térerő. Eddig minden jó.

    A probléma ott kezdődik, hogy jóeséllyel két torony között vagyok és a router elkezdett ugrálni a kettő között ami kisebb szakadásokhoz vezet az internetkapcsolatban. Ha valakinek van bármi ötlete, hogy hogy lockoljam a routert valamelyik toronyra azt szivesen fogadnám. Felteszem nyilván a gyártó oldalán is a kérdést, de gondoltam itt is szerencsét próbálok :)

    Router: Zyxel NR5101

    Itt egy kép:

    Jobb alul látható az SCC information, na igen, ott a Physical Cell ID szokott váltakozni 12 és 14 között amikor szar kedve van. Mind a kettő LTE_BC3as banden van szóval az se megoldható, hogy az egyik bandet letiltom (Az elején a jobb felső sarokban található is átugrott néha egy másikra, de azt kiküszöböltem annyival, hogy letiltottam az LTE_BC7es bandet)

Új hozzászólás Aktív témák