Új hozzászólás Aktív témák

  • Genji

    őstag

    válasz KubanitoS #14356 üzenetére

    Először is el kellene döntened, hogy self-found karaktert akarsz vagy esetleg akarsz tradelni. Ha az utóbbi könnyen és olcsón lehet jó felszerelést venni (a kereskedés alapját az orbok képezik), ezt a poe.trade oldalon tudod megtenni, gyakorlatilag bármire szűrhetsz, okos kis tool. Amikor megvan mit akarsz van egy Whisper gomb ami becopyzza vágólapra azt az üzenetet amit a játékban enter megnyomása után tudsz elküldeni az eladónak. Ha küld inviteot akkor meglátogatod a hideoutján és megtörténik a csere.

    A socketeket ill azok színét az orbokkal tudod személyre szabni (jewellers ill chromatic), de gagyi cuccra nem éri meg pazarolni.

    Az elején jó bevételi forrás a chaos recept (keress rá), gyakorlatilag egy teljes set unid rare cuccért kapsz 2 chaost a boltosoktól.

    Necrohoz nem értek, de több mint valószínű, hogy a build amit csináltál nem túl életképes ezért érdemes lenne követni (elsőre legalábbis) egy kész buildet. Ilyet találsz a poe fórumán. Azt érdemes megcsinálni ahol nagy a pörgés, sok a hozzászóló. Nem kell új karaktert indítanod vissza tudod vonni a skill tree-n elköltött pontokat. Alapból is van ilyen pontod, de orb or regrettel tudsz szerezni végtelen számban még ilyet.

    Sok sikert!

    a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

Új hozzászólás Aktív témák