Új hozzászólás Aktív témák

  • tibee77

    őstag

    válasz m.lala #20400 üzenetére

    1.Több ezres armorok juggernauttal könnyen, több ezres eva-k meg a fa jobb oldalän levö node-okkal könnyen.Persze mindkettönek a legjobb ätmeneti buff a flaska.
    2.Igen 1 totem annyit tud.
    3.(lehet hogy neger a csoka es azert feketek a golyoi?! xD) am meg mtx, lehet venni shopban különbözö skineket mindenre.
    4.incubatorra jobb gomb, majd rärakod az egyik cuccodra, mindegy hogy mire.Onnantol kezdve szämolja az incubator hogy häny mobot ölsz le, ha megvan a mennyiseg ami az incubatoron van feltüntetve, akkor fog valami esni belöle.
    5.quality a gemeken ältaläban kis plusszt ad a gem-nek, nem mindig persze, van mikor area effect-et (aura gemeknel).21es gem meg ugy elehet ha egy 20as ränyomsz egy vaal orbot.ilyenkor imädkozol hogy 21es legyen belöle. :D
    6.total random-ok a trialok.az könnyites, ha az ember vesz a traden egy olyan prophecy-t, amit ha beraksz akkor a következö mapon amire bemesz, akkor aktivälodik es lesz ott egy trial.persze tök random hogy milyen trial.a legkönnyebb mod arra hogy meglegyenek a trialok, hogy felmesz a global 820-as chat-re.ott szoktäk az emberek megosztani a sajät trialjukat.megnezed neked melyik hiänyzik es aztän figyeled a chatet hogy ki oszta eppen azt meg.
    7.Azt csinäld amit eddig.Folyamat fussad a mapokat, told a bänyät.Ne csak szöszölj a ho-ban, vagy a tradet böngeszd, az csak akkor eri meg ha ertesz a dolgokhoz.pl. nekem minden ligäban abbol van egy csomo penzem hogy figyelem a traden az olyan dolgokat, amik ertekesek lehetnek.neha az emberek nem tudjäk hogy mit adnak el, hogy mennyit is er valojäban az a dolog amit mondjuk ö 10c-ert ad el.Na en az ilyeneket szoktam vadäszni ha eppen van idöm de ehhez nagyon tudni kell hogy eppen mi az ami erös az aktuälis ligäban, mivel jätszanak sokan, stb...Ehhez rohadt sok orät kell beleölnöd a jätekba.Szoval marad az hogy folyamat farmolgatsz es közben tanulod a dolgokat a jatekrol.Senkinek nem megy ez gyorsabban.Nekem idäig 13ex esett, pedig nem is jätszok sokat.Ebben a ligäban az ember nagyon meg tud gazdagoni ha sokat jätszik.A kulcsszo a "jätszik"Menjel es toljad, elöbb utobb neked is esni fognak a jo cumok.
    8.Craftoläs:ez is olyan mint amit a 7es kerdesednel emlitettem, itt is tanulni kell a dolgot, nem megy mäshogy.Elegge hosszu lenne leirni, igy inkäbb olvasdd el az össszefoglalot a topic elejen ha meg nem tetted meg, szerintem abban is van kezdetleges leiräs a craftoläsrol.A nem kezdetleges dolgokrol meg inkabb szoban diskuräljunk valamikor discordon, mert annyit tuti nem fogok leirni ide. :D

    Plazmacucci: nem ertem a fegyvered.cyclone-t tolsz, erre mesz egy olyan fegyoval ami egy projectile-os karinak jo max.nezz fel trade-re, 300pdps foilokat lehet mär venni 30-40c-ert.azokkal tuti megugrik a dps-ed nem is kicsit.

    [ Szerkesztve ]

    poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

Új hozzászólás Aktív témák