Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Pszicho #21591 üzenetére

    - "Nemesis modos mapokon érvényesül az öv hatása, gondolom ott minden monsztát rare-nek vesz"

    Nem. A nemesis mapokon nemesis modos monszták jönnek és mag az öv dropként csak ott eshet, vagy olyan mapon kell megpróbálni chance orbozni. Nem akarom a fórumot dicsérni, de ha kérdésed van, akkor inkább itt tedd fel, itt ha valaki (pl. néha én is) hülyeséget válaszol, akkor lesz, aki kijavítja, nem etetik a fejedet sületlenségekkel.

    - "Marhaság, amit sokan tanácsolnak másoknak, hogy ne álljanak meg a sárga itemeket eladni npc- nél"

    Nem marhaság, tapasztalat. A játékban akkor van drop, ha a pályán irtasz. Ha a városban kereskedsz, akkor nincs. Arányában annyi idő megy viszont el a trash cuccok összeszedegetésével, az állandó portolással, nézegetéssel, hogy mi éri meg eladásra, hogy az alatt egy normális builddel két másik mapot ki lehet pucolni. Nem foglak győzködni róla, de hidd el, nem csupa önsorsrontó idióta játszik így.
    Én nagyon rossz hatékonysággal játszom (eleve soha semmi MF), most kb. két hónapig voltam viszonylag aktív a ligában, de az sem volt több napi átlag max két óránál. Így is el tudtam költeni kb. 10 exát cuccokra, maradt 5 exa +120c és még legalább öt exát érő "apró" a kasszában plusz az elvben eladható mapok, unique cuccok. Ismétlem: két hónap alatt, szinte csak vásárolva, minimális eladással.

    - "Az a baj velem, hogy leginkább a drágább karik jönnek be, azért, mert tartósan fönn tudják tartani a játékélményt."

    Tapasztalatom szerint ez tévedés. Kivéve persze, ha valaki farokméregetős vérpistikét akar játszani, hogy elmondhassa, neki 319 millió dps-e van, másnak meg csak 318. Endgame buildhez szinte biztos, hogy be kell ruházni 5-6 exát, de ennyi. 10 exából már vígan endgame farmoló buildeket lehet csinálni. Ami ennél több, az az esetek többségében fölösleges overkill, kényelem, egotrip, meta. Az, hogy vannak buildek, amiket az ötszöröséből sem lehet kihozni, az nem azt jelenti, hogy azok annyival jobbak, ahogy egy 20 és egy 100 milliós autó között sem a műszaki tartalom adja az árkülönbséget.

    Szerintem rossz irányban keresgélsz, olyasmit célzol meg, amit nem fél év alkalmi játékkal, hanem akár több évnyi folyamatos rutinnal sem mindenkinek sikerül összehozni.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák