Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz brunnehilde #23018 üzenetére

    nem minion, csak storm brand assa: némi pihentetés után újra elővettem és végül is ennek a buildnek az alapján átvariáltam.

    Sajnos nekem a szimpla MoM nem jött be, hiába volt a mana pool, állandóan estem-keltem. Az EB-MoM úgy tűnik jobban működik. Egyelőre még nincs kirakva az enchant passzív, egy Void Batteryvel megyek és a te buildedhez használt pajzzsal és még a három power charge node is hányzik, de így is elég jól haladok vele. Így persze sokkal drágább lesz, mint a te változatod (főleg, ha még pár ilyen hülyeséget csinálok a craftolásnál), de a másik két buildre már amúgy se nagyon akarok költeni, meglátom, ebből mit lehet kihozni. Kisegítőnek viszont megtartottam az Orb of Stroms-ot, a Wave of Conviction-t mindig rossz irányba lőttem el, amikor körbe szaladgáltam. (Megint csak olyan dolog, ami nem a build hibája, hanem az enyém. :( )

    Ezt a szaladgálós dolgot viszont még mindig nem szoktam meg, túlságosan "facetank" beállítottságú vagyok. Állandóan koncentrálnom kell, hogy nem kell a közelből néznem, ahogy egy keményebb bosst ledarálnak. Hagyni kell dolgozni a bogyókat, elég ha hallom a sercegésüket...

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák