Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz Har_melin #23042 üzenetére

    Nekem úgy rémlik, hogy adja a folytatást (legalábbis az előző ligában én ezzel "spóroltam" a pale council-es fragment prophecy-knél) Annyi, hogy egyszerre két prophecy nem lehet bent ugyanabból a sorozatból, de ezt biztos tudod. :)

    Igen, valóban megdumált Brunnehilde. És nem, nem bántam meg de akkor is idegen nekem ez a karakter. Cyclone-nal megy, ami számomra nem "witch-es", erőre gyúr, ami szintén nem "witch-es". Viszont remekül működik :)
    Ezt a részt Brunnehilde, nem olvashatod el!
    És örülök, hogy megmutatta, mert ezek ellenére remek móka vele játszani. Kell kb. 1 gomb, a csontvázakat idézni, illetve egy másik, ha vaal csontvázat akarok. Blight-nál szoktam őket letenni, meg bossoknál, mert ott bőven van rá idő. DE, ezt nem fogom neki elismerni :D
    ja, és egy convocation vagy mi, amit néha elnyomok, de nyílt pályán az se kell nagyon.
    Innentől újra olvashatod Brunnehilde :))
    Mondjuk te annyival lennél hátrányba Brunnehilde buildjével, hogy a levetett cuccait már nekem adta, neked meg kell venni, de ha bejön a tervem (hogy kőgazdak leszek és párosával esnek a HH-k) akkor vissza tudom neki adni és oda is adhatja, akár egy kipróbálás erejéig. (És ez nem az a nekro, amivel hátul kell maradni, legalábbis én nem szoktam)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák