Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz Har_melin #23156 üzenetére

    Animate Guardiant szerintem érdemes leidézni, mert alapból ad bónuszt a többi minionnak. Ha ráraksz egy sisakot, majd még egyet, akkor az előző elvész és az újat kapja meg.
    Nálam T15 - T16-os mapokon már azért elő-előfordul, hogy a zombikból el- eltűnik néhány, de nem értem miért, mikor nincsen reflected a mapon (Erre kínosan ügyelek) Viszont én nem is chaos gólemet használok, hanem carrion-t. Mert én jobban hiszek a támadásban :)
    Esetleg nézd meg az én buildem is, ami rajta vannak most cuccok, azzal le tudtam nyomni über eldert. Úgy, hogy én ez volt a második próbálkozásom ( az első az előző ligában volt, ott nem sikerült. Éppen) Most viszont lement, igaz elfogyott az összes portálom :) Meg a végére már erősen hiányoztak a zombik és a Guardianom is leverte, de én győztem :)

    Igazából a spectre a buffok miatt kell, ha eggyel több van, gyorsabban rakják fel. Nem tudom hány spectre-d van ugyanabból a fajtából, de ha legalább 1 van még életben, akkor nem kell visszamenni sehova. A desecrate úgy működik, hogy azokat a hullákat idézi le, ami az adott mapon van, plusz, a spectre-jeidet, és némi hulladékot. Ha a HO-ban vagy, akkor az 5 hullából 2-3 biztos, hogy olyan lesz, ami a spectre-d.

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák