Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    Tegnap este én is letoltam végre kitavát az én lassú tempómban. A freezing pulse totem build-re alapoztam és az a tapasztalat, hogy tényleg jó. Minden franken bosst elintézett gond nélkül, a szintezés közben nem haltam csak server lag(amiből van sok a liga elején - sokan játszanak ugye) miatt, akár hc-zhattam is volna. Lvl 74-en volt meg kitava és még előtte a harmadik labi.
    Most a mapozás elején azért volt egy franken ami oneshottolt, de idáig ez az egy. Mondjuk a 3k élet egyenlőre nem sok./ bár 40% dmg a mana poolból is lejön./
    Ami érdekes, hogy kb. 60-es szintig gombokból volt meg a felszerelés. Max 1 alch/1c 1-1 itemért, ideális ligastarter. Az első "nagyobb" vétel az utolsó jewel a passzív fán ami 10c volt.
    Az 5 linkelése a soul mantle-nek az gáz volt, sok currency elment rá, de 4 link-kel sem kevés a dmg egyáltalán. 1 hónap múlva, /ha majd sok pénzem lesz :) - és még nem untam meg/ , meg felmegy az ex ára akkor veszek egy rakás fusingot és mehet a 6l.
    Kíváncsi vagyok meddig tud elmenni a build, idáig boss-ra nagyon pöpec volt, mivel közelébe sem kell menni a dögöknek, illetve az idő nagyobb részében fagyva tartja a bossokat. De azért érzem néha, hogy a túlélés magasabb felpimpelt mapokon azért nem lesz az erőssége. De meglátjuk. Végülis az előző ligában/standardon felhúzott két necro is elment volna bármeddig, de már nem volt egyszerűen türelmem terelgetni az atlaszon az eldert hogy über legyen belőle.
    ps: az első alva templomomban összejött egy T3 locus corruption altar. Van arról tapasznyalat, hogy hogyan érdemes ezt eladni? Pucoljam ki a templomot előtte és utána csináljak egy partyt és kérjem el előre a manit? Kell vmi ketrec a waypointra hogy trade után mehessen be a delikvens? Vagy hagyjam megnyitás nélkül, menjen le a trade, és utána majd kipucolja a templomot a vevő?

    fred

Új hozzászólás Aktív témák