Új hozzászólás Aktív témák

  • Pitymaszter

    tag

    válasz sirdond #26000 üzenetére

    A chestek "szinzéséről" kérdezett m.lala én csak felvettettem hogy van ilyen opciós is.
    "(Fated connections: 2,7ex, 1500 fusing: ~2,6ex)" egy szóval se említettem ezeket a dolgokat nem is értem miről beszélsz.
    Amúgy ha meg 4 off color kell neki a kiszemelt chestre akkor annyira nem nagy költség 6 socketet megcsinálni színnel. (az 5 és 6 na az már elég költséges)

    Ha meg van a 6 socket akkor mint mindenki más nyomja rá a fusingot és hátha szerencséje lesz és beadja a 6L-t.
    De amúgy igazad van nem egy kezdőnek való tanács volt. Ebben elnézést kérek.

    @m.lala:

    Szerk: TrollBalint nagyon szépen összefoglalta a kérdéseidre a választ az övét vedd alapul. :)

    Craft brench: Igen az az asztal. Ott meg is tudod nézni vagy keresőbe beirni amit keresel és hol tudod feloldani a craft receptet.
    Delvében megtalálod a craft receptet akkor feloldod azt a craft brenchben és onnantól használni tudod.

    Implicit mod: igen az helm, boots és gloves echant-ok is implicitnek számítanak.
    A gloves és a boots enchantoknál még annyira nem vészes a dolog, de a helmnél azért 500+ echantból kimákolni a megfelelőt/keresett enchantot..... Szívatós dolog...

    Watchstone: Mapozáshoz érve találkozol az elderslayerekkel amikor megölöd őket akkor Ők dobnak watchstone-kat (van piros, kék, zöld, sárga) és ezekből összen 32db van. A watchstonokat a mapon be kell raknod a citadelekbe és az a régió mapjainak Tier-jét nővel/változtatja meg.

    Alap fehér item erre rá nyomod Orb of Transmutation-t akkor igaz hogy kék lesz de csak két tulajdonság lehet kék itemeken ha rányomod a regal-t akkor rare lesz az item és megkapja a 3. tujadonsását (amúgy mi affixoknak hívjuk és két fajta van Prefix és Suffix, aALT gomb lenyomásával meg is tudod nézni hogy mi milyen típusú) Egy rare itemen 3 prefix és 3 suffix tulajdonság lehet azaz összesen 6db.

    Influanced item: Ha megnézed az előző hozzászolásomnál ott az első képen a chestemet vizuálisan is másképp néz ki az item mint a sima (ilyen aranylós zöldes a páncél) és még arról lehet meg ismerni hogy fent jobb és baloldalon vannak jelek (az enyémnél van zöld valami bal oldalt és egy sárga madár alak jobb oldalt, mondjuk de ez már dupla influanced item de ebbe most nem menjünk bele) Ezek az itemekre lehet bizonyos eséllyel spéci tulajdonságokat rollolni/craftolni némi (nagy!) szerencsével. Vagy amire éppen szükséges a builded számára.

    [ Szerkesztve ]

    BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

Új hozzászólás Aktív témák