Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    válasz sirdond #27732 üzenetére

    Mondjuk nem éreztem, hogy olyan sok ajtót kellett volna nyitni, ha meg eleve kisebb területeket akarnak, akkor ez alapból megoldódik, szóval... Az XP jó, az is, hogy pár ajtónyitás gyorsabb lesz. Haladunk. :)

    TrollBalint: Tegnap este megvettem a komplett geart és útjára is inditottam a Storm Brandemet. Endgamere, kb 10exa ment el rá (800c körül, szóval "normál" exa árak mellett ennek a fele lett volna). Nincs Inpulsa, Mark of the Shaper, Bottled Faith, Tempest Liberation, lvl21 Storm Brand, awa gemek, azokkal 6m közelébe lehet menni. Egyébként eszembe jutott, hogyan lehetne még Sigil of Power "kompatibilissé" tenni a buildet. Bossoknál az added lightningot le kell cserélni Archmage supportra. A Storm Brand mana costja felmegy 400 fölé. :DDD

    Edge: Ingameben millió dolgot nem mutat, vagy nem teljesen. Szóval azzal ne foglalkozz. Az ott látott DPS meg köszönőviszonyban nincs a valódival. :) A blockot viszont jól szokta mutatni, csak nem mindegy mikor nézed. HO-ban, vagy mapon, miután hiteltek, mert a Painforged hit után 8%-ot ad pl, de a Violent Retaliation is növeli, ha blokkoltál előtte.

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák