Új hozzászólás Aktív témák

  • m.lala

    aktív tag

    Középkezdő kérdéseim lennének :R

    1.) mi a fontosabb egy mapon az item rarity vagy az item quantity? Mennyire illik felnyomni egy mapot ami már elfogadható?Illetve inkább ugy kérdezem mi az a minimum amin már van értelme futni? őszintén sokszor nekem fel se tünik hogy 80 vs 50 % a map mert igyis ratyi a dropp.
    2.) Mivel tudom tényleg felturbózni a mapokat? Amiket eddig kipróbáltam sextant,sacrifice item, scarab, és a mesterek? ha már van tőke és elég map van megnyitva mit érdemes rátolni még? blight, delirium, beyond?
    3.) Érdekelne pár tipp a pénszerzésre, illetve ki hogy épiti fel a játékát? És itt tényleg nem az apróra gondolok, az itemhajkurászás igy 3-4 liga alatt annyira random, hogy vagy bejön vagy nem.
    Ebben a szezonban kiesett T1 mapon egy belt ami 5 exa, előző szezonokban nagyon bejött a kártya vadászat, most nem ad semmit, ez túl kevés, napi 1-2 óra játékkal egy karit alig hozok össsze élhető szintre, szeretnék effektiv lenni ehez kéne pár tipp. Egy ilyen tuti 10-20 exa vagyon kéne, és igazából boldogság lenne. Amit még jónak érzek néhány lvl 1 20%-os gem felhúzása nagy mázlival.

    Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

Új hozzászólás Aktív témák