Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz sirdond #30037 üzenetére

    - Igen, casual játékosnak kb. az augment és az annul a használható opció, a többi a normál currency spammal egyenértékű. És nem azért, mert mirror szintű cuccot akar craftolni, hanem mert ha egy majdnem jó darabból egy jót tud csinálni, azzal meg tud spórolni 3-5 exát. Annyit, amennyit azok, akik szerint no problem a változás, csak kerekítési hibának tartanak.

    - Attól, hogy a harvest craftolós posztok és videók kizárólag a top 5% mega gearjeivel vannak tele, a harvest nem CSAK nekik szólt, sőt elsősorban nem nekik. A számukra pont teljesen érdektelen, mert a) nagyjából mindegy, hogy 150 vagy 250 exába kerülne a cucc, amúgy is telik rá és b) azok a cuccok inkább a pöcsméregetés és szórakoztatóipar kategóriába tartoznak. Nem "kellenek" a játékhoz, legfeljebb a 3000%-ban OP vagy 3500%-ban OP szintű a különbség.

    - fel kellene fogni, hogy akinek nem tetszik a változás, az nem azért kritizálja, mert most nem lesz két hét alatt mirroros cucca - ugyanis eddig sem volt neki. A harvest pont azoknak a játékosoknak jelentett egy lehetőséget, akik élvezik a játékot, de nem hogy mirror cuccokra való currencyjük nincs, egy pár tíz exás darab is a liga végére jön talán össze. Lehet őket fikázni, és ezek szerint a GGG is úgy gondolja, inkább lemond a kevesebbet - és igen, lassabban, kevésbé hatékonyan, koca módon, majd beletanulva, stb. - játszókról. Pedig ők maradnának, ha van sikerélményük. (sikerélmény =/= mirror cucc, még mielőtt.) Pont ők azok, akik a liga végéig játszanak, mert reménykednek abban, hogy végre összejön az a cucc, amire vágynak, vagy végre sikerül leverni valamelyik endbosst. Ők garantáltan nem unnának rá két hét után azért, mert már semmi kihívás nincs a számukra.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák