Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    válasz 0karmacoma0 #30047 üzenetére

    egyetértek.
    1. Játkosok érdekeit nézve: nem gondolom hogy a harvest-nek kellett volna még egy pofon. Aki GG cuccokban mászkált két hét után, az ezután is fog, mert tudja hogyan kell összerakni hozzá a currency-t. A harvest pont az áltagosabb craftolós játékosoknak lenne jó, de már a mostani ligára is annyira agyonvágták az előfordulását, hogy kialakult a TFT harvest közösség. Ami bizony nem jó, sok problémát is hozott magával. De ez egy okozat, ezt ne feledjük el, ezt tudták a játékosok lépni a harvest nerfre.
    én pl azért hagytam abba a játékot mert egyszerűen tele lett a hócipő a harvest javarészt unalmas kergetésével, a TFT-t meg nem szerettem bár én is adtam el ott meg vettem is.
    Ha jobban szétpofozzák a harvestet még kevesebb időt fogok majd a következő tartalomfrissítésekkor játszani. Ez lett volna a cél?
    Sajnos az tény, hogy a determinisztikus craftok behozatalával kiengedték a szellemet a palackból, a közösség belekóstolt a gambling nélküli craft világába és nem akarja elengedni.
    Én sem, a játékidőmmel és a supporter packok megvételével/nem vételével majd szavazok, hogy szertintem jó irányba megy-e a game...
    2. A GGG érdekeit nézve: lépésük érthető és várható volt, a gamblinget erőltetik, hisz elég erős psycho tényező ez a játékban.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák