Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Mythsardan #8969 üzenetére

    Pár évvel ezelőtt kicsit szórakoztam már a játékkal, de komolyabban akkor nem merültem bele.
    ARPG-s topikokban időnként bedobódik a játék neve, így gondoltam ismét ránézek. Épp új liga vagy mi :B kezdődött és ennek örömére indítottam is egy Witch-et.
    Melóban gyorsan átfutottam előtte az összefoglalót (nagy részét persze átugorva, hogy na majd erre később visszatérünk).
    A nem egy casual/kezdő barát megállapítást csak megerősíteni tudom, amit tetéz a játék összetettsége miatti kezdeti átláthatatlansága. Kinéztem egy szimpatikusnak látszó Witch buildet és megpróbáltam követni, persze ez az elején csak a passzív pontok elosztogatását jelentette, mert a buildhez használandó gemek csak jóval később kerültek csak birtokomba és ott is 3 linkes cuccnál hozott érdemi alternatívát (3 support gemmel) miután a passzív skillekkel is sikerült elérnem a hozzá való kulcspontokat.

    Időm nem túl sok mostanában, de azért sikerült elvergődni 60-as szintre és Cruel Act4-ben tartok éppen a magatalálós cuccok használatával. Cserekereskedelemig nem jutottam el, ahhoz még olvasni kellene, de időhiány miatt inkább játszom abban a fél-háromnegyed órában és nem utánajárok hogyan is megy ez. (melóban sincs mindig idő olvasgatni a témában :B ) Pedig nem fogom megúszni, mert ami cucc kell a buildhoz az eddigi tapasztalataim alapján nem fog esni nekem.

    Volt 1-2 dolog, ami furcsa volt illetve bosszantott is. pl. TP eltűnik a városban, leugrottam kaját csinálni, mire visszaértem resetelődött a térkép, legutóbb pont le is akadtam act4-ben emiatt, mivel Core-ba nem léptem be és felugrottam városba eladni a cuccokat, mire visszamentem már térkép reset és újra le kellett volna ütnöm a 3 guardot, amire már nem futotta az időmből :( tegnap is annyira néztem be, hogy Hideout-ban lévő mesterek napi küldijeit megpróbáljam meglépni. 3-ból 2 pipa, Vorici-é nem jött össze, meghalt az összes guard közben...ez van. Na de be is fejezem az írkálást, mert indulni kellene hazafelé melóból

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák