Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz nesa #67624 üzenetére

    Nekünk mindenünk Whirlpool. Mosógép, mosogatógép, hűtő. Mindháromnak lett baja elég hamar, de működnek, szeretjük őket :D De tény, hogy mindegyik minősége hagy kívánni valót maga után... a hűtőnknek az ajtógumija körbe csapnivaló, 1-2 év után kijött a helyéről, van olyan, hogy nyitáskor OTT MARAD A HŰTŐN :D, a mosogatógépünknek a kis műanyag zár retesze állandóan kijön a helyéről, ilyenkor fél óra türelem, mire sikerül visszapattintani, igaz rájöttünk már, hogy kicsit megemelve az ajtót és úgy becsukva nem ugrik ki a helyéről, így ez a hiba már egy ideje megoldva, de eleinte... már majdnem azon voltunk, hogy visszavisszük, minden egyes becsukásnál kiugrott és ilyenkor nem maradt csukva az ajtó.

    A mosógépnek meg az ajtaja kezd rozsdásodni (4 vagy 5 éves), bár még nem jelentős mértékben és szerintem ez minden olcsóbb készülék problémája egy idő után. Azon kívül meglepően jól bírja, feleségem egy mosómedve, van, hogy naponta 2-szer megy a gép, persze, 3 kisgyerekkel ez nem is csoda. EDDIG hibátlanul megy, meg is lepett, hogy ennyit bírt már.

    Ugyanakkor mivel műszakilag, működésüket tekintve eddig hibátlan volt mindhárom készülék (teszik a dolgukat napi szinten hibátlanul), a kezdeti furcsaságok és az összeszerelési minőség ellenére nincs kirázva, hogy legközelebb is ezt a márkát választanám, főleg, ha szigorúan 100e Ft alatti ársávban gondolkodok (mindhárom cucc olcsóbb volt, mint 80e Ft). 100e felett lehet, hogy a Whirlpool is már jobb összeszerelési minőséget kap a hangzatos "hatodik érzék" marketing dimenzióban. Fene tudja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák