Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Bigemperor #76979 üzenetére

    "windows alól biztosan nem fogom megkísérelni. "

    Nekem még sosem volt gondom egyetlen Windows alól indított BIOS frissítéssel sem. Pedig csináltam párat már. Mondjuk persze, ne egy szétesett, haldokló, kékhalálózó Win legyen az alany, hanem valami stabil, friss telepítés. Ellenben DOS-os vagy saját boot eszközös flash toollal már nyekkent meg lapom, de ez nyilván a véletlen műve és persze ezzel nem a Windowsos frissítésre próbálok rábeszélni bárkit is, csak mint érdekességet írtam, hogy nekem épp azzal nem volt még gondom eddig :)

    Szóval, ha a hibajelenségtől függetlenül szépen megy a Windows és nem fagy és nincs semmi baja, akkor szerintem nincs nagyobb rizikó benne, mint a nem Windowsos frissítés esetén.

    De ismétlem, lehet, hogy csak nekem volt eddig szerencsém és mindenki más megszívta vele több ízben, de nekem tényleg nem volt még gondom / halott alaplapom miatta. Sajnos persze sokszor a Windowsos frissítés azért kellett, mert egész egyszerűen sok gyártó sok típushoz csak olyan lehetőséget adott ki. Ahol van más lehetőség, ott azért én is azt szoktam használni, bár a Windowsos megoldás kétségkívül a legegyszerűbb :)

Új hozzászólás Aktív témák