Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Ajándékok #92001 üzenetére

    Na akkor bemásolom ide, amit neked is, meg blaca83-nak már elküldtem privátban:

    Ez az az oldal.

    DE! Őszintén szólva 1-2 éve már nem néztem rá, vagy már lehet, hogy régebb óta és szerintem már nem ő csinálja, VAGY nagyon megváltozott az egész. Eleve tök más weboldal van és nem látom azt az 5000 Ft-os szállításos dolgot, amit régen, helyette normál futárszolgálatos szállítási költségeket látok (ami akár jó is lehet), illetve 10.000 Ft felett eleve ingyenes a szállítás.

    Ugyanakkor úgy tűnik, nincs már saját készlet egyáltalán, a szállítási feltételek oldalon a legjobb lehetőség az EU raktárból való 2-4 hetes szállítási határidő, kínai raktár esetén több, bár vállalnak valami 60 napos garanciát, de az nagyjából semmire sem jó, annyi, hogy megrendelik újra, ha nem érkezik meg.

    Szóval igazából nem tudom, van e létjogosultsága manapság ennek, max. annyi, hogy 1 év garanciával, 14 napos pénzvisszafizetési lehetőséggel lehet megvenni ugyanazt, amit kínából rendelne az ember mindezek nélkül. De hogy az árak ennek megfelelően mennyivel magasabbak egy adott terméknél és megéri e, azt passzolom.

Új hozzászólás Aktív témák