Új hozzászólás Aktív témák

  • TEK

    csendes tag

    válasz Zahire #2029 üzenetére

    Nah, mar olvasni sem tudok, hogy pont azt nem talaltad.

    [Itt] nezelodhetsz paneltipusok ugyeben, de a 6606-ot pont nem lattam itt, de az egesz forumon keresgelj, hatha megtalalod. Nameg ugye ott a google :)

    Hogy mivel nem vagyok teljesen megelegedve? Huh, ez lehet, hogy hosszu lesz, meg ugy is, hogy kihagyok veletlenul par dolgot.

    - A hattervilagitas nem egyenletes, bar ezzel tisztaban voltam a vasarlas elott is. Ez a technologia egyelore itt tart, nem is zavar, de azert leirom.
    - A hattervilagitas szine nagyon kek. Ez reszben megint technologiai dolog, hogy a feher ledek nemigazan feherek, valamint nem kivanhatom, hogy egy ilyen "olcso" keszulekbe rgb ledeket rakjanak. De azert nem lehet nagy elvaras, hogy egy szinszuro foliaval a ledek elott kompenzaljak ez a hibat.
    - A panel betekintesi szogei csapnivaloak, akarmit is irjon a specifikacio. Foleg a sotet arnyalatok vilagosodnak ki.
    - A panel nem homogen. Hogyismondjam... a szelein hamarabb es durvabban nyit. Feketen, a felhoket leszamitva egyenletes, de ahogy novelem a megjelenitendo tartalom vilagossagat, akkor kozepen meg szinte fekete, viszont a szeleken mar eleg vilagos.
    Leirva nem biztos, hogy ertheto, de itt egy kep.
    A kep erosen vignettal (a sarkok sotetebbek) ez a kep hibaja es nem a panele.
    Szoval a megjelenitett kep szimpla homogen sotetzold. Ha hozzaveszem az egyenetlen hattervilagitast, akkor felhos sotetzoldet kellene latni. Ezze szemben kozepen meg boven a panel "feketeje" latszodik, szelebbre pedig mar vigan zold.

    Jo, mondjuk a kep pont a gyengejere tapintott, de normal anyagon ha nem is zavaro, de lathato, hogy a szeleken vilagosabb a kep. Nalam a jobb szelen erosebben.

    Nade akkor nezzuk a tv-t is.
    - A gamma ugyan allithato, de egyik opcio se fedi sem a 2.35 es a 2.2-es ertekeket. Foleg a sotet ertekeknel a legnagyobb elteres.
    - A pc uzemmodban is elkelne egy opcio, hogy necsak a limitalt (16-235) hanem a full (0-255) jelet is fogadni tudja.
    - A kek szint probaltak valahogy kordaban tartani, ezert a tv zoldet kever hozza. Raadasul a masodlagos szineihez latszolag megtobbet. Mondjuk ez szukseges volt, igy nagyjabol helyes szinterben dolgozik a keszulek, de azert jo lenne ha opcionalis lenne.

    Talan kicsit szorszalhasogattam, de legtobb problema egy kis odafigyelessel a gyarto reszerol nem is letezne. Egyebkent meg a legtobb ember eszre sem venne ezeket. Valoszinuleg en sem, ha a tv elso bekapcsolasra nagyjabol elfogadhato kepet ad. De nem ez tortent, es most probalom korrigalni amennyire lehet, es elojonnek azok a franya betegsegek.

Új hozzászólás Aktív témák