Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    válasz oszy #22728 üzenetére

    Igen. Nagy nehezen átvittem a másik szobába, és azt a kábelt dugtam bele. A kábel biztosan jó, mert a szobában lévő kábellel is futtattam egy keresést a másik ( Lg tv-n ).. szintén gond nélkül megtalált mindent mint az eredeti helyén.

    A menüben elérhető opcióval állítottam vissza mindent, ilyenkor azokon a "tutorial" részeken kellett végig menni ismét, mint vásárlás, üzembe helyezés után.

    Azért fura, mert én régebben nem állítottam ezen semmit. Kábel bedug, auto keresést futtattam, és kész.. volt minden, csak sorba kellett rakni. - Azóta lehet, hogy változott valami a szolgáltatónál, nem tudom. Akkor volt csak beállítva, illetve be van kapcsolva az automatikus csatornafrissítés is, így ezzel nem kellet bajlódnom, évek óta tökéletesen működött.

    (#22729) TIT : Én is ezért csodálkozom, mert mikor vettem a készüléket, én is csak egy sima setupot nyomtam végig, és kész. :D

    (#22731) anrab : Megnézem, köszi. Viszont, ha meg is találom, nem fogom tudni berakni az 1-es csatornára, mert az köddé vált. 1-22-ig nincsenek csatornák. 23-as a legelső, majd ismét vannak "szakadékok".. Csatorna áthelyezésnél sem mutatja őket. Digi oldalán néztem a frekvenciákat. Én Debreceni, illetve az LG-n is meg tudom nézni. Valamiért a Philips nem találja. Biztos, hogy a tv-vel van valami.

    (#22732) sly54 : Kábelek biztos jók, fentebb is írtam. Lassan 1 éve lett elérhető itt az FTTH, így váltottunk FTTB-ről. Falban voltak a kábelek, nem volt velük baj, de már 10+ éve, szal FTTH-ra való átállás előtt azok is cserélve lettek. Kb 1 héttel ezelőttig tökéletesen működött minden, egyik reggel azt vettem észre, hogy az összes csatorna eltűnt, azóta csak szenvedek az újra beállítással. :D

Új hozzászólás Aktív témák