Új hozzászólás Aktív témák

  • ronson88

    tag

    Sziasztok, Philips tv tulajok.
    (Kroni-nak pedig motoros üdvözlet 😊 )

    Múlt héten, a nagy akciók során beszereztem egy 55OLED754 készüléket, ami egy 11 éves 52”-es Sony-t váltott le, így csatlakozom soraitokhoz.

    A képe minimális testreszabás után nagyon tetszik, viszont a beüzemeléskor belefutottam a korábban már mások által is említett, [feliratokkal kapcsolatos] problémába.
    A Philips ügyfélszolgálaton a magyar nyelvet kitűnően, bár erős akcentussal beszélő OLGA, gyorsan átlátta a problémát és 15 percen belül küldött egy új szoftvert és a hozzávaló leírást.
    Ennek segítségével a feliratok kikapcsolhatóvá váltak, így a probléma megoldódott.

    Apró izgalom, hogy azóta a készülék folyamatosan tájékoztat, hogy van elérhető újabb szoftver, frissítsem a rendszert. Ezt viszont még halasztom, mivel lehet, ez újra előhozza az eltüntethetetlen feliratokat.

    A beépített média lejátszója remekül működik, épp tegnap teszteltem egy 70 GB-os 60 fps sebességű .mkv fájl-al, gond nélkül játssza le. Igaz, az ugyanekkora, vagy ennél kisebb .ts fájlokkal sajnos nem boldogul.

    Szóval egyelőre nagy az elégedettség.
    Ha pedig mégsem válna be – a biztonság kedvéért kötöttem rá egy 5 éves teljes-körű garancia hosszabbítást/biztosítást – akkor egyszerűen ledobom a földre, de nagyon dulván :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák