Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz ronson88 #25025 üzenetére

    A képe minimális testreszabás után nagyon tetszik, viszont a beüzemeléskor belefutottam a korábban már mások által is említett, [feliratokkal kapcsolatos] problémába. - erre korábban írtam a megoldást de senki nem értékelte :) .Milyen firmware-t küldött? Valami mostani, újat?
    Egyébként így működik: Felveszel egy műsort ahol alapból felirattal indul, elég egy rövid rögzítés. Elindítod a lejátszást és az Options gombbal előhívod a beállításokat, ott lesz a feliratra vonatkozó rész, bekapcsolva, kikapcsolva és automatikus. Nálam utóbi van kiválasztva és tökéletesen működik. Egyébként ezt az opciót még nem sikerült normális helyre tenni, ezért ilyen.

    Apró izgalom, hogy azóta a készülék folyamatosan tájékoztat, hogy van elérhető újabb szoftver, frissítsem a készüléket. Ezt viszont még halasztom, mivel lehet, ez újra előhozza az eltüntethetetlen feliratokat. - akkor a felvázolt megoldás lesz a jó.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák