Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    válasz zolikaDB #4586 üzenetére

    Nem tudom, ne hari...
    1-2 nap után szúrós, de nem látványos.
    3-4 nap már látszik
    5-6 nap már ápolatlan.
    A borostám szúrós, de amikor már ápolatlanba fordul, akkor semmivel nem keményebb, mint egy tüsi haj, sőt. Bár, ha jobban belegondolok, azért a mellkas szőröm sokkal puhább, az 1 hetes borostám még engem is szokott irritálni. De, hogy most puha-e, vagy kemény a szőröm, azt nem tudom mihez viszonyítani… Ami tény, a 2-3 napos borostával mér egy kényesebb harisnyát lazán kiszakítanék.
    Régen heti 1-2 alkalommal borotválkoztam, de a lányom miatt az utóbbi időben sűrűbben kell, mert zavarja a pofiját a borosta is, ami az asszonynál még elment.
    Most 2 naponta borotválkozok, az még elviselhető mindenkinek :)
    Szerk:
    A Braun 5-el csak az a bajom, hogy az is közel 50.000.-Ft, és ha úgy járok, járnék vele, mint a csoda 5414-esemmel, hogy se nem vág túl jól, és a szita is 1 éven belül kiszakad, akkor úgy érezném, hogy kárba veszett a pénzem :W
    Nem tudom, ki, hogy van vele, de nem szeretnék évi 10-20.000.-Ft-ot költeni borotvaalkatrészre, hiszen annyiból komplett gépet is lehet venni (meg akkor hol éri meg jobban a pengéshez képest:F)...

    [ Szerkesztve ]

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák