Új hozzászólás Aktív témák

  • Mrdevil

    addikt

    Írok már pár sort én is.
    Gép szép, kontroller nagyon jó, kényelmes. ( mind a kettő :D )
    Killzone ütős, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, tényleg szebb mint a videokon, ezt is megértük.
    BF4 szerintem szebb mint PC-n, pedig ott is full grafon toltam végig, de itt a nagy TV-n sokkal szebb az összkép, élénkebbek a színek is. Multikat még nem néztem.
    Resogun tetszik, tényleg ez, hogy dumál valaki a joy-ból, ez vicces. :K
    Contrast gyenge, a többit majd ma nézegetem.

    Pár negatívum:

    App-okat én sem találom, ilyen, hogy youtube, BD lejátszó, stb.... Vagy hol lehet leszedni ezeket, store-ban nincs. Vagy majd csak később lesz?
    Net letöltés része nekem valahogy lassú, bár betettem egyszerre kb 10 store-os letöltést, de sajna nem lehet egyesével lepauzolni, csak delete van, ez hiba, így egyszerre szedi mind. De mondom mikor egyet szedett, akkor sem a netem teljes sávszélével tette azt. Mi egy légtérben alszunk a géppel, így sajnos a "stand by" mód kilőve, hangos is közben, meg világít is. Estére off-ba rakom max. Még van egy olyan gondom, hogy mikor nagyon bepörgeti a lemezt, meg megy a ventije is, nagyon berezgeti a gépet, na mármost nekem eleve nem full egyenes a szekrény amin van, plusz ugyebár van a gépnek ez a billegésés gyári baja is, ezek így összeadódnak, és elkezd NAGYON berregni a gép, ha picit megemelem az egyik sarkát, akkor elhallgat, érdekes. Gondoltam max majd alárakok valami szivacs lapot, vagy valamit, fel nem akarnám állítani.

    -{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

Új hozzászólás Aktív témák