Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz echterion #107361 üzenetére

    Egy frászt. Anno ps2n sem bírtam végigtolni, meg nemrég vitan is újra elővettem, de kevés sikerrel.

    Már eleve a girl power felállás sem szimpatikus, a X csodálatos sztoriját megb.szták, a sphere grid rendszert keptelen voltam megszokni, pedig jrpg veteránnak tartom magam, a helyszinek gyakorlatilag mind ujra lettek használva a Xből. Amit bezzeg nem hasznosítottak ujra, azok a zenék. Okos. A karakterek nemhogycsak jányok (pl egy Tomb Raidernel vagy Silent Hill 3nál nem zavart), de nagyon unszimpatikusak és idegesítőek. A sztori tele van következetlenséggel.

    Tényleg nem jó. De még szerencse, hogy ha úgy nézzük, akkor igazából ingyen van a X mellé. Az önmagában is megéri az árát.

    Ja igen. A gameplay sem megszokott FF. A X helyszíneit kell újra és újra és újra bejárni. Amikor harmadszorra vagy Guadosalamban valami szirszar quest miatt az már elég idegesítő.

    Mert ugye annak a kevés embernek, akinek nem tetszett a X, annak az volt a baja, hogy túl lineáris. Ezzel persze a többségnel semmi gondja nem volt, szépen haladunk egyik helyszínről a másikra, a végén még van lehetőségünk visszamenni, ha valamit otthagytunk. No a X/2 ezt annyira megreformálta, hogy a léghajónkról mar rögtőn az elején elmehetünk akárhova, szinte mindig mindenhol van valami (elb.szott és idegesítő) küldi, és folyamatosan meglatogatjuk az összeset minden fejezetben.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák