Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz gianni85 #116435 üzenetére

    Tavaly túltolták. A Last of Us-t elég lett volna most bemutatni. A pókember is nagyobb hype lett volna ha így a film derekán derül ki, hogy lesz, ráadásul gameplay trailerrel.

    Shadow of the Colossus remaster amúgy nagyon jól néz ki! :Y Remélem ha már ilyen mélyen belenyúlnak, az irányítást is rendbe teszik. Illetve én örülnék egy nehézség állítási lehetőségnek is, bár így, hogy egyszer már végigszenvedtem PS3-on, szerintem a nehézséggel itt nem lesz akkora nagy probléma. Csak a gyíkfarkakat kell levadászni az elején, hogy ne kapjak idegrohamot, amikor a csávó kifárad és leesik a lényről :DDD

    (#116436) Giinos: Mit lehet még kitalálni, amit ne láthattunk volna 100x? Nagy terep sok ellenség, kis terep sok ellenség, lineáris játékmenet ellenségekkel, interaktív film/sorozat, minden volt már. Tényleg csak a sztori csavarosságán, művésziességén és alapvetően a játék világán lehet változtatni.

    (#116435) gianni85: Ez a Páúkembör azért elég sokat merít a Batman játékokból, csak kevésbé depresszív és izgalmasabbnak tűnik a nyílt világ (nyílt világ lesz benne egyáltalán?).

    (#116438) Xaels: Én egy Red Dead Redemption 2 gameplay trailerre mérget vettem volna előtte. Bár miután eltolták a megjelenést, lehetett számítani rá, hogy mégsem állnak még ezen a szinten a fejlesztéssel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák