Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz haddent #11826 üzenetére

    Szerintem kicsit beleestél a ps4-be és nem egészen azt olvasod amit írok, ezzel nincs semmi gond, pláne a gép saját topikjában, de akkor leírom egyértelműbben:
    Konzolos előéletem (wii, x360) alapján gondolkodom hogy az új generációból is választok majd egyet. Mivel az x360 esetében a kinect megjelenése után nem fordítottak kellő figyelmet a megfelelő exkluzív játékokra, míg a ps3-nál igen ezért nagyobb a bizalmam a sony gépe iránt, felmentve a kezdeti játékkínálat alól. (nem vagyok oda a bf4 és cod-ért, killzone szimpatikusabb már) A bizalom alatt ezt értettem és nem a meghibásodási arányokat, pláne hogy abban a kialakítás miatt hosszú távon valószínű az xbox one lesz a jobb. Sehol nem írtam arra akár csak utaló jelet hogy megbízhatatlan lenne bármely eleme.

    A live! tapasztaltam hogy kiváló rendszer, míg a psn-ről hallottam és olvastam a rengeteg panaszt, a feltörések híre sem segített a pozitív megítélésében. Épp ezért követem figyelemmel a topikot, mert ha nem sikerül a rendszert tökéletesíteni amikor már a vásárlásig jutnék akkor vagy kivárok vagy mégis a másik oldalt választom, hiszen már annyira szerves része a mostani konzoloknak az online rész. Ebben viszont a felhasználóknak is kritikusnak kell lenniük, az ilyen leállásoknál nem szabad felmenteni a Sonyt, tudták hány gépet értékesítenek, meg tudták becsülni a rendszer várható terheltségét. Nagyon későn jött az új generáció, sok idejük volt kidolgozni a rendszert. Végezzék jobban a munkájukat és mint írtam bízom benne hogy fel is nőnek a feladathoz.

    Kicsit racionálisabban közelítsd meg az írásaimat, ne rakj bele saját gondolatokat és nem lesz félreértés. :)

Új hozzászólás Aktív témák