Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyulus76

    aktív tag

    Sosem voltam nagy gamer. Még a Commodore világban játszottam egy-két játékkal, aztán szinte annyi. Áprilisban léptem be a konzolok világába a PS4 Próval, amihez hamar vettem egy G29 kormányt, majd VR-t is. Nomeg annyi játékot, ami szerintem egy életre elég lenne. Közel egymilliót öltem bele eddig, pedig alig van időm játszani.

    Most beüzemeltem a cuccot a kormánnyal, hogy csapassak egy kis GT Sportot. Gyerekek, két óra úgy elröppent, hogy észre se vettem! Pedig csak Arcade módban mentem pár versenyt, a nagyobbik (9) fiammal két futamot lenyomtunk split screenen, a kisebbik (2) fiam meg kétszer beült az ölembe tekerni a kormányt.

    A játék nekem nagyon tetszik. Van benne kihívás, de sikerélményt is ad a kezdőknek, ami nagyon jó. Grafikailag meg csak ámulok és bámulok. Van még hová fokozni ezeknek a játékoknak a látványvilágát?

    Igyekszem kicsit több időt szánni a konzolra, de a legfontosabb, hogy ha játszok vele, élvezzem a dolgot. És ezt megkapom.

    A gyerekek pedig oda és vissza vannak tőle. Baromi szerencsések, hogy ilyen őrült apjuk van, aki ilyesmibe lapátolja a pénzt.

    Mindezt csak azért írtam le, hogy a régi motorosok láthassák: van, akit teljesen elvarázsol ez a világ. Sokaktól olvasok számtalan negatív véleményt, de én csak elenyésző számban voltam elégedetlen azzal, amit egy-egy játék nyújtott ezen a platformon. Az örök elégedetlenkedők meg bátran mutassák meg, ha jobbat tudnak alkotni ezeknél a játékoknál! :)

Új hozzászólás Aktív témák