Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Atomgeszi #134158 üzenetére

    Rettentő kitartás...és igen ...sok idő. 2010 körül vettem az első konzolomat...Rettenetes volt... pláne masszív cs-s, bf-s múlttal.
    Most már egy ideje érzem azt, hogy egyáltalán nem érzem az egér hiányát. Egész szépen teljesítek bármelyik multis fps-ben. .... nincs bénázás...szerencsétlenkedés... ha valakit fejbe kell lőni BF1-ben... nem fog gondot jelenteni. Pl. Doom-ot PS4-en "imádtam". Echelon VIII-ra egy héftőtől-péntekig húztam fel magam. Dxp nélkül. Ahhoz pedig tolni kell és nincs helye bénázásnak...

    Szerintem nem az a kérdés vagy lényeg, hogy melyiken jobb az irányítás. (És induljunk ki ezentúl ebből), hanem az a kérdés, hogy ha te egy játékot arra a platformra amire megveszed maximálisan tudod-e élvezni?! Beleértve az irányítást is. Aki PC-ről jön az egy jó darabig csak bénázni fog... de egy idő után abszolút nem fogja érezni az egér hiányát... és ez a fontos.

    De most pl. nekem itt a Guitar Hero Live. Én marha fejembe vettem a platinát... amikor elkezdtem akkor még az easy nehézség is gondot okozott. 3 hét volt mire áttehettem normal-ra. Most ~70-80 óra után már egész magabiztosan játszom advanced-en és már bele-belekóstolok az expertbe is. Rettenet nehéz... de mindent meg lehet tanulni.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák