Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    válasz ProEvoFan #134176 üzenetére

    Sokszor nem értek egyet az OW-ös srácokkal, de most abban igazuk volt, hogy a SWBF2-nek az volt a legnagyobb balszerencséje, hogy az EA iránti gyűlölet (pontosabban az üzletpolitika elleni gyűlölet,mert ugye már a FIFÁ-ban is gyak. P2W volt, még jobban mint itt) itt csúcsosodott ki, és az amúgy jó játékra borították a xart a user-ek. A FIFA rétegjáték , a SW kicsit több embert mozgat meg,emiatt lett ez a nagy botrány. A FIFÁ-nál miért nem rinyáltál? Arra sem emlékszem , hogy az új NFS megjelenésekor kardoskodtál volna a P2W ellen, pedig ott még inkább jelen van. Ott gyak. haladni qrva macerás fizetés nélkül, a SW-ban kis előnyöd származik belőle, ha fizetsz.
    Az egy dolog hogy leírod a véleményed, azt lehet. De hogy egy erősen szubjektív (ráadásul sztem a te esetedben NAGYON elfogult vélemény alapján) folyamatosan szapulni egy játékot (ismétlem JÁTÉKOT),ami a user-ek nagy többsége véleménye szerint jó lett az elég felelőtlen dolog.
    Lehet véleményt mondani, kell is. Mi persze mi mással tudunk véleményt mondani,mint a pénztárcánkkal. Csak ez elég kétélű fegyver. Mert lehet hogy jól sül el, de az is lehet hogy az EA (és a többi kiadó is) azt mondja, hogy "kapjátok be köcsögök, nincs meg az elvárt bevétel,akkor baxok nektek legközelebb SW játékot finanszírozni! " . Rókafogta csuka esete, elég faramuci a helyzet.

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák