Új hozzászólás Aktív témák

  • czanga

    őstag

    Rég nem jártam erre, mert volt pár játék ami lefoglalt. Egyrészt kellemes ünnepeket minden topiclakónak :R , másfelől pedig álljon itt egy kis Division single player kampány vélemény, hátha valakinek a jövőben jól jön:

    Gyerekek, ez valami oltári nagy merénylet lett azok ellen, akik még olyan régi vágásúak, hogy egyedül akarnának játszani, mint anno. Igen tudom, szóltatok, hogy multira kihegyezett, de ez engem is meglepett, de kezdjük az elején. Faye karaktere minden csak nem olyan ami érdekes lenne, vagy "akire" fel lehetne rá nézni. Nem tudom, de nem áll össze, hogy ő lenne az egyik nagy fejes.
    A saját karakterünk egyszer sem szólal meg. Persze ha az arc kusztomizálást (szép magyar szó) nem vették volna ilyen komolyan, és lett volna mondjuk nem szerint 2-2 választható, akkor legalább néha válaszolhatna akármit, mert ez a sült hal effektus nem tudom kinek jön be. Elég érdekes. :)

    A pálya, azaz a feldúlt New York valami eszméletlenül vissza tudja adni a hangulatot. A terep részletgazdag, és minden akadály teljesen random van elhelyezve, nincs az utcákon egy egybefüggő nyom, amin haladni lehet, és ez nagy plusz pont. A káosz teljes látszatát kelti, jól megcsinálták. Itt ott kutyák, bóklászó civilek, akiknek segíteni is lehet, és cserébe kapsz dolgokat, de a loot rendszerről majd később.

    A játékmenet az, ami rendkívül kiakasztó, de komolyan. Egyedül vágsz neki mint én, számíts arra, hogy hiába vagy gyakorlott játékos, ez szét fog szívatni. Keményen. :U A karakterfejlődés a loot rendszer miatt (is) pokoli nehéz, így verítékesen fogsz tudni csak fegyver alkatrészekhez jutni, és további tárgyakat, amivel emelkedik a sebzési szinted, stb. Ez pedig az alapja, mert 4-5-ös szinten nekivágni egy 7-es ellenfeleket tartalmazó küldetésnek egy erős tökönszúrásnak minősül. Nem tudom hány órát toltam már bele, és keservesen lehet csak haladni egyedül. Nem fogsz unatkozni, az biztos. Semmiképpen sem mondanám (még) repetitívnek.

    Nem tudom többet milyen lenne. Gondolom egyszerűbb valamelyest.

    A legszebb része viszont most jön. Az adott küldetésben vagy. Eddig stimt. Az adott főmufti ellen kell épp nyerned, ami előtt mentési pontot készít a játék, amiről infót is ad. Remek, így legalább jobb a helyzet. Viszont amikor nyolcadszor sem sikerült az adott szakasz a küldetésen belül, és kilépsz a játékból kicsit megnyugtatni az idegeid egy sör keretein belül (itt tartok most :DD ), akkor finom kis "feature" jön veled szembe. Mert amikor elindítod újra a játékot: Betölt, majd a küldetést kezdheted teljesen elölről, tehát hiába szívtál vele végig X időt. A minimum, hogy ilyen fejet fogsz vágni.

    Jelenleg ennyi, amit el szeretnék róla mondani, pedig rengeteg mindenről lehetne még. Egy olyan játék, ami nem rossz, de látszik, hogy mire lett kihegyezve. A loot rendszer alapján és minden más miatt elmondható, amit sokan már tudnak: Ez alapból több emberes, de azt is úgy érdemes csinálni, hogy jó taktikai lövészekkel indulsz a harcba, különben jöhet a meglepi..

    Nem baj UbiSoft, ha ezt most nem feltétlen köszönöm meg?!

    Az ügynök kiszáll. Adás vége.

Új hozzászólás Aktív témák