Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz marilllyo #138023 üzenetére

    Hatalmas +1, korrektül leírtad. Egyébként meg egyre több lesz az ilyen. A PC-s hardverárak úgy el vannak szállva, hogy még így is olcsóbb egy Pro meg egy ilyen rendszer. Arról nem is beszélve mekkora blama ami megy mostanában hardvergyártóknál(szar driverek, biztonsági rések) és ezekre a "javítás". Előbb utóbb felfedezik maguknak ezt a piacot a periféria gyártók és akkor jönnek majd az olcsóbb, "jobb" változatok.

    Más

    Dragonball FighterZ Open Beta észrevételeim osztanám meg veletek. Minthogy Beta ezért az egy napos szerverbajokat nem rónám fel, előtte és utána egész jól ment a matchmaking. Grafika egyesek szerint visszafejlődés, de szerintem sokkal hangulatosabb és sokkal jobban illik ez a 2D-s megoldás mint a ráerőszakolt 3D Gokuékhoz. A játék mechanikája gyorsabb, feszesebb lett. A combok, speciális támadások nincsenek túlbonyolítva így látványosak tudnak lenni a harcok elejétől a végéig. Repülés nincs, mármint folyamatos de repülő támadás azért van. A 3v3 felállás taktikailag sokat jelent, oda kell figyelni és a karakterek váltása, behívása megfűszerezi a harcokat. A játéktér limitált, itt nincsen fogócskázás.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák