Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz marilllyo #147401 üzenetére

    Szerintem jó cucc volt val. A resistance 2-3 is szerettem, bár akkoriban olyan nagyot nem mentek, mert erős mezőnybe érkeztek, de én szerettem őket. Meg a killzoneokat is. Meg az infamousokat is, és egyáltalán, a ps3 exek nekem bejöttek. A ps4 éra exkluzívja is. Bár volt nem egy, ami elsőre nem ütött meg, valahogy rossz korszakomban kaptak el, azóta újrajátszottam,/játszom épp mindent, és csodásak ezek is, kivétel nélkül.
    Ma már azt mondom: hiba volt az evót szétverni. Végeredményben a driveclub fantasztikus lett. Sok idő alatt, orbitális csúszással, de a végeredmény számít. A R.A.D-t is meg kellett volna szereznie a sonynak már. A The Order 1886 méltatlanulk alulértékelt, ahogy én is ezt tettem vele sajnos első találkozásra. Meg egy ilyen képességű csapatnak nem deformerseket kéne csinálnia. Órási erő, potenciál van a sony exkluzívokban. Olyan területek hajtanak, amik mára nélkülük kihalt lenne. Nélkülük ma minden de minden openworld és/vagy battleroyale lenne. Ez az az ok, ami miatt mára elfordultam minden más platformtól. Nekem az idők végezetéig gyárthatja a nóti a last of us-okat, unchartedeket, a santamonica a god of warokat, ésatöbbi. Mert ha ők nem fogják, más már nem fogja. A nagykiadók már bedarálnak mindent, ami nem mikrotranzakciós főlegmulti üzleti alapú izé. Nekem ez nem videójáték.

    Petreszku: szerintem a burning sky egyáltalán nem volt rossz, és gyak mindenki lehúzta. Nekem mindösszesen annyi bajom volt vele, hogy napközben egyszerűen nem lehett játszani vele, mert annyira túl volt húzva a kontrasztja ajátéknak, hogy az oleden nappali fénynél nem láttam a játékból szart sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák