Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko66

    tag

    Pár dolog így 1 nap elteltével.
    Átnéztem újra az összes beállítást és most már véglegesnek mondanám. Felszereltem a külön rendelt Vertical stand-et mert nálam kizárólag a függőleges elhelyezés jöhetett szóba.

    Egy 16 gigás pendrive-ot leformáztam exFAT-ra mivel a God of Warban készült screenshotokat ki szerettem volna menteni. Nem ismerte fel. Kerítek majd egy hdd-t és azzal is megpróbálom.

    A tévénél kisebb gubancok vannak. Amikor vettem ezt a tévét akkor az egyik legfontosabb szempontom az volt, hogy minimum 3 hdmi csatlakozó legyen rajta. Kevés lett. :) Set top box és mediaplayer marad az tuti, azokon nem variálok. Marad 1 hdmi amihez a PC-t és PS4-t is csatlakoztatnom kellene. Van egy Houzetek HDMI Pigtail Switch-em [link]
    ami 4k-s és jónak kéne lennie de mégsem az. Ha rákötöm a pc-t és a ps4-et is a tévé szabadon maradt hdmi bemenetére akkor a pc képe jó, a ps4-é folyamatosan villog ami így nem használható. Ha külön-külön csatlakoztatom arra a bemenetre akkor mindkettő jó. A hdmi leválasztást és csatlakoztatást mindig a készülékek kikapcsolt és áramtalanított állapotában csinálom. Azzal a switch-csel lenne valami gond bár erről gőzöm sincs egyelőre. Összefoglalót olvasva találtam hozzászólást és linket is ilyen "közösítő" átalakítóhoz, majd onnan indulok el csak nekem olyan kéne ami tudja a 4k-t is.

    De legjobban azt sajnálom, hogy a kormányom (Logitech DFGT) nem kompatibilis ezzel a géppel. Az összefoglalóban lévő Reasnow Cross Hair pedig nem olcsó [link] és nem tudom, hogy jó lenne-e.

    Tervezem továbbá egy digital optical (toslink)-ről digital koax-ra átalakító beszerzését, hogy a ps4-et is rá tudjam kötni a hangrendszeremre (Logitech Z906) amin a 2 toslink már foglalt

    Egyelőre ezek a tapasztalataim így szűk 1 napos használat után. :)
    Bármilyen ötletet, segítséget szívesen fogadok.
    Köszönöm

    Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |

Új hozzászólás Aktív témák