Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz #20844032 #149143 üzenetére

    A sony ex címeitől el is várja az ember... Azt be tudod lőni magadnak, hogy érdekel-e a téma / stílus vagy sem. De ha igen akkor biztos, hogy elégedetten csettintesz fel.

    No persze attól még sosem lett jó egy játék mert 4k vagy mert 60 fps.
    Kajával is úgy vagyok, hogy...megeszek mindent csak legyen jól megcsinálva. (ami persze rohadt tág fogalom :D )
    Én úgy gondolom, hogy néha-néha az ember adhatna esélyt ezeknek is low budget címeknek is. Megannyi kincs van köztük amit az egyszerű megjelenés nem ront el. Elő lehet venni a régebbi mostanra már nevetséges árra akciózott címeket mert hihetetlenül jól lehet velük szórakozni.
    Overcooked ... dögnehéz... solo-ban de de ízig-vérig ügyességi játék.. Aztán legutóbb a Lara Croft Temple of o. végeztem ki... Nem bőget meg, nem robbantja ki a 4k tv-det... de játszol vele a szó szoros értelmében.

    Aki nem próbálta pl a Rayman Legends-et azoknak kifejezetten ajánlom májusban...A maga stílusában egy látvány orgia és mégis egy igazi jó kis játék. (Trófisoknak mondom, hogy platizni alaphangon fél év... :DDD )

    Arra próbálok célozni, hogy nem feltétlenül az új dolgokat kéne várni hanem esetleg kitölteni az űrt..
    Teszemazt ... nekem még mindig nem volt egy tényleg összeszedett ow autós játék. Várom az Ace combat-ot mert ez a generáció abszolút kiesett ezekből. Ubisoft te drága... mi van a Hawx-szal? Vagy csak én szerettem ezeket?

    Szóval most is van mivel játszani PS4-en...és lesz is...még egy darabig

    Ez most igazán nem is válaszként ment Neked mert elkalandoztam.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák