Új hozzászólás Aktív témák

  • pomk

    őstag

    válasz pomk #148197 üzenetére

    Tegnap megérkezett az Új típusú PS4 Gold Wireless Headset fejhallgatóm a Game.co.uk-ról rendelve. Múlt hétfőn rendeltem, ahhoz képest hogy UK-ból küldték egész jó idő lett a kézbesítés. :)
    Kipróbálni még nem volt időm a PSel, csak mobilról zenét hallgattam vele, vezetéken keresztül.

    Maga a fejhallgató az anyagminőségre egy kicsivel elmarad a Cloud I.-től, de szerintem aki nem napi 8 órában játszik, teljesen élhető és szerethető. Főleg ha azt veszem figyelembe, hogy megszűnik a kábelrengegeteg és az elakadás, ki-be dugás, szakadás miatti problémák, stb. Cserébe lehet töltögetni az akksit. Akksi időre ~3 - 3,5 órát írnak, ezt a párosítást, hangprofilokat, BT adatátvitelt és a mikrofont még nem volt lehetőségem tesztelni.

    Végre a pánt is robusztusabb kialakítású és NAGYON hajlékony, szinte csomót lehet rá kötni. :) Műbőr borítást és párnázást kapott.

    Minden beállítás elérhető a bal oldali fülpárna szélén elhelyezett gombok segítségével:
    - Off / 1-es hangzásmód (alap) / 2-es hangzásmód (extra bass + hang profilok)
    - VSS 7.1
    - Mute
    - Volume - / +
    - Sound / chat
    - stb.

    A párnák műbőrből készültek, és egész kényelmesek, fél órát volt rajtam ami azért nem mérvadó, de egész kényelmesnek éreztem. Ami számomra meglepő volt, hogy a fülpárnák belsejében a hangszórók meg vannak döntve a függőleges tengely mentén. Gondolom a jobb hallhatóság és a fülek irányának követése érdekében. A jobb és baloldali hangszóró a korábbi modellhez képest egy sínen csúsztathatóak fel és le az optimális beállítás elérése érdekében.

    Képek:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák