Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    válasz .LnB #149564 üzenetére

    Hát azzal még nem játszottam, csak a 6-tal, ami a legújabb. Én nagyon megválogatom, hogy mikkel játszok, és a legtöbb japán játék nem is nagyon fog meg (persze vannak kivételek, pl. a Gravity Rush, Persona 5, Nier, MH, NiNoKuni stb).

    Amit a Yakuzákról tudni kell: csillagos ötös crime story - family-drama sztorija van, nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de egyből behúzott. Egész részletesen kidolgozott térképe van, habár nem mai játék(a Kiwami az első résznek a felújított változata), így ne várj tőle mai grafikát. A játékmenet fun. Az utcai harcok nagyon élvezetesek, a 6 előtti részekben különböző stílusok közül tudsz változtatni a harcok alatt, így sose lesz unalmas, mert mindig más mozdulatokat meg kombókat használsz. Ami nagyon tetszik a játékban, az az, hogy van egy alapból komolyabb hangvételű main sztorija, de ebből bármikor ki tudsz szakadni, és elindulhatsz felfedezni a várost. Csomó mellékküldetés van, amik alatt nagyon sokszor jön rád az a "WTF" érzés. Ezek abszurd, de nagyon szórakoztató küldetések amúgy. Ezen felül rengeteg mini-game van a játékban, beülhetsz egy arcade terembe és játszhatsz egy csomó klasszikus játéktermi retro játékkal, vagy elmehetsz konditerembe, sportpályára, ahol mini-gamek formájában fejlesztheted a karaktered statjait. Ilyen szempontból hasonlít a GTA-ra kicsit. De arra készülj fel, hogy ha csak nem vagy perfect japánból, akkor sokat kell olvasnod majd, ugyanis nincs benne angol szinkron ( a japán szinkronhangok viszont nagyon jók). Ja, és arra is számítanod kell, hogy nem egyszer 20-25 percig csak cutsceneket fogsz nézni a main sztori alatt.

    .LnB A legutóbbi hozzászólásodra: Én is úgy voltam a GTS-sel mint, te, de megvettem 5500Ft-ért újonnan, és már benne van lassan 15 órám, és még bőven van benne offline tartalom. Időközben sok eventet és autót raktak bele, és folyamatosan, havonta jönnek hozzá új autók, pályák, eventek. Szerintem megéri, jelenleg ez az egyik legjobb autós játék a konzolra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák