Új hozzászólás Aktív témák

  • szzoo

    tag

    válasz bombibmw #149593 üzenetére

    Kicsit másra gondoltam. Szerintem is jól nézne ki, ha történek a kocsik. Így 2018-ban már talán a rombolható környezet is elvárható lenne. De valamennyire következetes, hogy próbálják eliminálni ezeket a játékból (máshogy mondva: csesztek rá).

    Nevelést arra értettem, hogy van driving school, pályagyakorlás mód (circuit experience), időmérő, warmup, racing etiquette, sportmanship rating, pentality rendszer. Mind egy célt szolgál, a fairplay versenyt. A törés ennek ellenkezőjét.

    (#149591) .LnB
    Eső valóban nincs még (csak ígéret). Éjszakai versenyek vannak (nem minden pályán). Másképp kezeli a környezeti paramétereket a játék, mint a többi. Mondjuk a ködös pálya azt jelenti, hogy ködfoltok vannak a zártabb, fás területeken (Nürburgring). Ez szerintem sokaknak nem tetszik. Cserébe jobb a környezet és a bevilágítás, mint más játékokban.

    "patchelték": A GTS megjelenésekor be lett jelentve, hogy havi ingyenes frissítéssekkel támogatják a játékot. A Forza Motorsport más életciklust követ: kétévenként "egyben" megjelenik a játék és főleg fizetős dlc vannak hozzá. Ízlés kérdése melyik a jobb. De összességében a tartalom most is rendben van. Szerintem a valós kritika, hogy gyakrabban kellene új pályáknak bekerülnie.

    Én a játékot a stílusa, a nehézsége és a letisztultsága miatt szerettem meg. Azért, mert a szabályrendszere tovább van gondolva, annál hogy "3-2-1 Go". Kezdőként is nagyon jó élmény. Online is.

Új hozzászólás Aktív témák