Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Na, végre sikerült letakarítanom a PS-t.. :U Elég érdekes, hogy 1-2 embernek esett csak le pár napja, hogy miért kérdezek ilyen pitiáner dolgot. De sebaj, volt aki jól szórakozott ezen.

    Szóval addig "törölgettem róla a port, meg a zsírt, míg ilyen nem lett":

    Természetesen azért kérdeztem, hogy mivel töröljem át, mert rendeltem az xtremeskins.co.uk-ról rá "skint", vagyis matricát, és felrakás előtt gondoltam, majd valamivel meg kell tisztítanom.

    Mint írtam is itt korábban már egyszer, nagyon elveszett a fekete bútoron a fekete konzol. Ezért szerettem volna feldobni kicsit, kiemelni a környezetéből.

    Némi keresgélés után ráleltem erre a honlapra. És meggyőzött az, hogy minőséginek tűntek a termékeik. És az, hogy elemenként, saját magam válogathatom össze a "színeket"/"textúrákat". Nézegettem alliexpress-en is, azok borzasztó gagyik. De vannak más honlapok is még az xtremeskins-en kívül is, amik jók. Csak azok közül sok amerikai. Onnan meg a posta, meg mire megjön.. Szóval maradtam az XS-nél. Nem akartam gagyi mintásat, gondolok itt az ilyenekre [link]. És a fene se tudja, hogy azok milyen hajszál vékony anyagból vannak.

    Elsőre egy csiszolt alumínium tetejű "szettet" állítottam össze. Viszont alapból is tetszett a PS4 Slim gyári, Gold kiadása, ezért hosszú gondolkodás után, de végül maradtam a csiszolt arany textúrásnál. De szerettem volna azért kicsit egyedivé tenni, így az alja matt antracit lett.

    Rendelés után 5 nap alatt megjött a csomag Angliából. Nagy levél-ként küldték.

    Kibontás után, a csomag tartalma: [kép]

    Valamiért, kettő darab top matricát kaptam. Nem tudom miért, én csak egyet rendeltem, de aztán lehet, hogy alapból kettő jár, nem figyeltem fel ilyenre a rendelés alatt. :) Lehet kérni az aljára is matricát, azt nem kértem. A csomag legkellemesebb darabja viszont nem maguk a matricák voltak. Hanem a 3db alkoholos kis törlőkendő!4! :)

    A matricák nagyon jó minőségűek. Viszonylag vastagok, és gyönyörű textúrázottak. Erről egy közeli kép: [kép]
    Mivel vastagok, van tartásuk, könnyű felragasztani, nem lifegnek össze-vissza, nem puposodnak, nem hólyagosodnak. Nagyon jó a ragadó felület is, többször is visszaszedhető.

    A feltevésről nem csináltam se képet, se videót, mert van hivatalos YT csatornájuk, amin van külön tutorial videó is: [link] Egyébként könnyű volt feltenni. 99,9%-ra tökéletesen passzol is.

    Akit érdekel, itt van még pár kép:

    [kép]

    [kép]

    [kép]

    Én nagyon elégedett vagyok, ahogy a legelső linkelt képen is látható (szerintem) baromi pofásan néz ki így. Minősége nagyon jó. Ára 20.5£ volt szállítással. Szerintem megéri az árát.

    Bármi egyéb kérdés ha van, szívesen válaszolok.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák