Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz NyMRooD #167094 üzenetére

    Tegyük fel 2020-ban jön a PS5. Ennek olyan 150k tetővel meg kéne állnia nem? Most 100+ egy PSPRO és veszik. Tehát ennek másfél éven belül jó lenne esnie mert hát PS4 és 5 nem kéne, hogy hasonló áron legyen. Ha van bc miért vennél PS4-et? Engedjük el mert jön az 5? Egy olyan bizniszt, ami még mindig pörög és vélhetőleg drasztikusan jövőre sem fog esni? Vagy 2019 végével már 60.000-be kerüljön egy Pro? Erre sok esélyt nem látok.

    Nézd, igazából csak spekulálunk. Nincs semmi kőbe vésve. Pont erre akartam utalni, hogy ne beszéljünk úgy a dologról, hogy ez 100%. Na persze ha valamelyikőtöknek a Sony vezérigazgatója a telekszomszédja, vagy együtt jártok reggel a CBA-ba és épp a sajtos stanglis pultnál erről beszéltetek, akkor persze oké. ;] Egyelőre pár reddit-es pletyka van stb.. Nem mondom, hogy rossz dolog lenne... csak voltak itt olyan kommentek már a topicban, hogy "Nem veszek PS4-et, hanem megvárom a PS5-öt mert abba lesz bc." Ez azért vicces...
    Megvan a Sony-nak a maga piackutató csapata, akik megmondják, hogy profit szempontjából mire lenne igény.
    Az biztos, hogy eddig okkal nem volt ez a dolog... meglátjuk változik-e.

    Én abból spekulálok, hogy PS4 indulásakor sem volt ilyen. Igaz ott a Micro-nak sem volt sokminden a tarsolyában... mégis minden flottul megy.
    Nagyon sokan vesznek Ps4-et. Ha megfigyelitek az elmúlt egy évben ez az egész Ps4 topic lecserélődött. Rengeteg új arc van itt, ami tök jó. Valakit a Spider man hozott be..másikat a GOW...a harmadikat meg a GT.

    Egyre több embernek van ps4-e. Ha kijön az újabb generáció....nagyon nagy eséllyel ezek közül megmaradnak az adott márkánál. (ha vesznek) Nem?

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák