Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz hellboy.4591 #167125 üzenetére

    Akárki, akármit mond tény és való, hogy a jó minőségű exkluzív címek a húzóerő. Mi mással hozta volna ezt az érát a Sony? A Horizon ZD megjelenése környékén kezdtek el mocorogni az emberek a PS4 irányába. Aztán jött a GT sport, amikor láthatóan jelentek meg itt is újabb arcok....és talán a God of War óta van az, hogy a Sony exkluzív címeiről vagy jót...vagy semmit. Ekkor már tényleg sokan vettek Sony-t. Ezek a játékosok akkor már leültek az Uncharted 4, Last of Us elé...és jéééé ez is tök jó. Erre a Spiderman már csak a hab volt a tortán. Leraktak egy éven belül 3 olyan címet, ami tényleg jól sikerült...ezeket halára promózták és bumm. Ezzel most felépítettek egy képet az emberekbe, hogy a Sony ex. az jó.
    Oké, hogy a szomszédban játszhatsz a Mass Effect 2-3-mal. Az jó... De mellé csak egy Quantum Break jutott.

    Ne értsetek félre...ez egyáltalán nem önigazolás vagy bármi. Egyetlen Sony ex. címért sem rohantam a boltba. Promósba megvettem a nagyját. Most ültem még csak le a GOW elé. Se az Uncharted, se a Last of Us nem a kedvencem. Elvoltam velük....Lou-t még platizni sem platiztam és vélhetőleg nem is fogom. De ezek ízlések... Imádnám, ha a Forza Horizon 4 nem csak boxin lenne.

    Igazából ez az egész, talán azt mutatja, hogy igenis van igény sztori központú minőségi játékokra...és nem csak a pubg meg a többi tudja megmozgatni a játékosokat. Ezt szem előtt tartva talán a szomszédban is megmozdult valami és jobbnál jobb játékokat kapunk majd. Én speciel már rosszul vagyok az Ubisoft, Cod Ctrl+c - ctrl+v játékaitól. Battlefield széria is megszűnt egyedi (konkrétan Battlefield) maradni... nagyon szomorú. :/

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák