Új hozzászólás Aktív témák

  • wierra

    senior tag

    válasz .LnB #169247 üzenetére

    A BB volt az első soulslike, amivel játszottam. Kellett jópár óra az elején, hogy megértsem mit is akar a játék tőlem. A GoW végigküldése után mellbevágóan más a harcrendszer dinamikája. Az elején 2-3 bekapott sallertől feküdni fogsz, amiatt célszerű hit&dodge-dzsal operálni. Egyszerre egynél több ellenféllel ne nagyon próbálkozzál, mert bedarálnak. Az ellenfelek aprításáért 'bloodecho'-t kapsz, ebből tudsz szintet lépni Hunter's Dream-ben a 'Plain doll'-nál és ennek ellenében tudsz itemet is vásárolni a sarki 'Bath Messengers'-nél.
    Ami fontos: ha leőlnek, az addig összegyűjtött bloodecho-d egy csomagban fog várni a tett helyszínén, vagy az egyik környékbeli monsternél. Viszont ha a következő próbánál hamarabb elmúlsz, mintsem hogy elérd az előzőleg ledobott echo-kat, úgy buktad is azokat!
    Ha összegyűlt a levelinghez szükséges mennyiség, akkor go to Hunter's Dream. ;)
    Tudnék mesélni, hogy a túlzott önbizalmam miatt eddig összesen hányszázezer echo-t buktam... :((( :DDD

    Egyébként a lelkesítésért és tippekért köszönet Urizen hunter-kollégának! :R

    [ Szerkesztve ]

    "In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

Új hozzászólás Aktív témák