Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Madwe #17154 üzenetére

    Abszolút egyet értek + meg volt képük Official PS4 gameplay neven feltenni anno most meg megy a magyarázkodás. Ettől függetlenül optimista vagyok és varom a csodát hogy PS4 en szebben fog kinézni mint amit láttunk az utolsó trailerben.

    A nincs benne kraft pedig nem általánosságba szolt hanem konkrétan neki (ForRedGlory). Mert igen is az o gépéhez képest nincs benne. A ps4 alacsony szintű hozzáférés ide vagy oda wqhd rol álmodni sem mer és fullHD ban is rosszabbul néz ki mint pc n Ultrán (PS4 -en nincs vagy minimális AA kevesebb polygon alacsonyabb részletesség és képkocka stb és igen is látni a különbségeket főleg ha hozzászoksz a jóhoz.)

    Ne értsen félre senki nem szidom a konzolt én elégedett vagyok vele illetve az arához képest nyújtott teljesítménnyel (igazából egy videokártya ara sincs). Van benne potenciál főleg játékélmeny terén!
    KZ t végigtoltam egyszer sem gondoltam hogy ez nem next gen.
    En például az exkluzívok miatt vettem a konzolt (amik egyelőre nem nagyon jönnek) + mert volt jó pár ps3 más játék amit ki akartam játszani csak nem gondoltam hogy ennyit fog késni a PS NOW :U

Új hozzászólás Aktív témák